CONSTRUCCIONS JOSEP Mª MIRÓ S.L.


CONSTRUCCIONS JOSEP Mª. MIRÓ, S.L., es una empresa familiar fundada l’any 1989. En l’actualitat compta amb una plantilla de 32 professionals, sense mobilitat laboral.

L’àmbit d’actuació de l’empresa és la província de Tarragona amb obres executades a les poblacions de Tarragona, Torredembarra, Reus, Constantí, Falset i Vilafortuny entre altres.

L’empresa presumeix d’aconseguir la fidelització dels seus clients a oferir-li la màxima qualitat al millor preu al adaptar-se a les seves necessitats i per el tracte humà i sincer que reben de tots els membres de l’empresa de construcció amb seu a Reus.

L’organigrama d’empresa, l’encapçala el gerent i segueix els diversos departaments d’obres, tècnics, d’administració i comptabilitat fins acabar per els treballadors que desenvolupant les seves feines a la pròpia obra, tots ells amb l’adequada formació i experiència.

L’empresa esta afiliada al Gremi de la Construcció del Baix Camp des de l’any 2002 mantenint-nos informats contínuament de tot el que envolta el sector de la construcció

Actualment, CONSTRUCCIONS JOSEP Mª. MIRO, S.L. disposa del certificat d’inscripció al Registre d’empreses Acreditades al Sector de la Construcció de Catalunya amb el numero 09000006948.

També, disposa del certificat per a realitzar treballs de Manteniment d’Obra Civil i construcció dins la AEQT (Assossiació d’Empreses Quimiques de Tarragona).